Fortsätt handla Till varukorgen

Om oss

Om oss

En snabbväxare inom kommunikation och bredband

Zitius är ett snabbt växande företag inom kommunikation och bredband. Vi är redan Sveriges största privata kommunikationsföretag inom vår bransch. Och vi fortsätter utveckla nya, genuina och kostnadseffektiva produkter och tjänster för våra kunder. Vår strävan är att växa ytterligare – med nöjda kunder och sunda finanser.

I koncernen ingår två företag med varsin tydlig affärsmodell.

Riksnet
Tjänsteleverantör som säljer trippeltjänster mot kunder inom stads- och fastighetsnät, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag.

Zitius
Kommunikationsoperatör som erbjuder öppna helhetslösningar för stadsnät, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggherrar och villaägare.

Zitius skapar en modern, gränsöverskridande kommunikation som ger lokala och nationella företag och kommuner utvecklingsmöjligheter. Vi ger enskilda medborgare bredband, television och telefoni till några av branschens lägsta priser. Vi driver och utvecklar ett nationellt nät och har verksamhet i 70 kommuner. Det betyder att vi har en stark lokal och regional förankring och erbjuder vår kunskap och erfarenhet över hela Sverige.

Zmarket
Vår beställningsportal heter Zmarket. Där kan du som är kund välja och vraka mellan mängder av produkter och tjänster. För att hitta just dina lokala tjänster med prisinformation måste du ange vilket nät du befinner dig i. Gå till startsidan "hitta adress" och välj ditt nät. Sedan är möjligheterna enorma!